U bent hier:

Informatie

Betonmortel

Betuwe Beton B.V. is fabrikant en leverancier van stortklare betonmortel. Dat betonmortel een mengsel is van diverse toeslagstoffen (o.a. zand, grind, kalksteen en puingranulaat), bindmiddelen (zoals hoofdzakelijk cement), water en eventueel vul- en hulpstoffen is algemeen bekend. Het door elkaar mengen van deze grondstoffen op zich, is geen al te ingewikkeld procedé en kan door een ieder uitgevoerd worden. Maar om er homogene mengsels van te maken, die verwerkbaar zijn voor de diversiteiten aan toepassingen en ook nog voldoen aan de specifieke eisen van het eindproduct, vereist wel enige kennis van zaken. Betuwe Beton B.V. beschikt over mensen die de kennis bezitten en een ruime ervaring hebben op het gebied van betonmortel. Ook beschikt Betuwe Beton B.V. over een installatie die uitermate geschikt is om de meeste mengsels te kunnen fabriceren.

Veilig werken met betonspecie

Bij het storten, verwerken en nabehandelen van betonspecie als basismateriaal voor bouwconstructies, dient u een aantal veiligheidsregels in acht te nemen. Betuwe Beton B.V. kent de veiligheidsregels voor het werken met betonspecie, wij helpen u graag met goede adviezen. Hieronder kunt u het bestand als pdf downloaden.
veiligheidsinformatieblad betonmortel 

Betuwe Beton B.V. staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en klantgerichtheid voor zowel particulier, ZZP-er, klusbedrijven, kleine en grote bouwondernemingen.

Alle informatie over betonmortel is te vinden op de website van onze branchevereniging
Betonhuis
Voor meer informatie of een offerte, vul het contactformulier in, stuur rechtstreeks een email naar info@betuwebeton.nl of neem telefonisch contact op via nummer 0344-637070.